Hamstermil

Kände inte för att klä på mig en massa kläder och ge mig ut idag. Det fick bli Högdalshallen istället och en mil på löpbandet. Det var riktigt fuktigt och varmt i gymmet idag så jag svettades som en lite gris. Den lilla tvättlappen var genomblöt av svett.

Det var ett pass som i övrigt kändes bra, det var inga som helst problem att hålla farten. I schemat står det att man ska göra milen på 53-58 minuter. Jag sprang den på 53:55 ganska komfortabelt.

Jag bara hoppas vid Gud att det blivit lite varmare tills på söndag så jag slipper löpbandet på långpasset. Jag skulle förmodligen bli galen om jag var tvungen att springa två mil på löpbandet. Istället ska jag nog springa till marathonrundans hela första varv. Det var nästan exakt två mil senast jag sprang den. Och det var den 30/9 och jag sprang sträckan på 115 minuter. Det borde inte vara några problem på söndag heller, trots att det är betydligt kallare och man har mycket mer kläder på sig. Enligt schemat ska man göra det på 100-126minuter. Så jag får väl hålla igen. Det är ju trots allt inte nu man ska prestera bra tider på de längre passen… That day will come soon, anyway

2 svar till “Hamstermil

  1. Damn, jag blir sugen på att ta rygg på söndag. Är dessvärre på landet eventuellt – men det är inte färdigdiskuterat än.

    När på dagen springer du ungefär?

  2. Det vore kul… Vet inte när… Typ 1 eller så?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s