Rutinuppdrag

Ibland känns det bara som rutin att ge sig ut på en runda. Det var på vippen att jag föll in i samma gamla vanliga runda och som av en händelse fick jag springa på jungfrumark… Nja… Det har säkert sprungit fler än jag där, men det var första gången för mig. En sådan liten tur ger en kick/boost till känslan av frihet.

Passet skulle ha varit 10km långt. Men efter 9,17km befann jag mig utanför porten. Då kändes det löjligt att ge sig ut en liten pluttrunda på 830m till. Rundan tog 48:10 vilket ger ett tempo på 5:15min/km.

Jag har den senaste tiden varit lite pjutt på att jag har haft så hög puls om man jämför med andras redogörelser. Som av en händelse har jag idag för första gången gått under 160bpm i snitt… Tjohooo… Samtidigt har jag varit glad för att mina muskler/senor och leder inte strulat på länge. Pepparpeppartaiträ…

Min nya plan är att inte springa samma runda på länge nu… Jag har redan ett antal rundor som jag tänkt springa… Coolt… jag blir som Captain Kirk ”to boldly go, where no man has gone before”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s