Kompispass

Lördagen gick fort. Vaknade ganska sent och åt en lättare frulle när Niklas ringde och vi bestämde en tid för ett gemensamt träningspass. Strax efter kl12 var jag ute hos honom på StEssingen. Han var inte riktigt klar att ge sig av så vi satt och tjattrade runt köksbordet medans barnen mumsade blodpudding.

Efter det gav vi oss ut på en löptur runt Kungsholmen i solskenet. Vi var långt ifrån ensamma på promenadstråket längs norrmälarstrand. Vid ett par tillfällen stannade vi för stretch av mitt knä. Det var ett nästan milslångt pass med 5:09fart i snitt enligt min klocka.

Väl tillbaka på StEssingen bjöd Niklas på lunch med pasta med pesto pinjenötter och parmesan. Efter maten avnjöts en macchiato och en lång diskussion om allt från ADHD-Pippi till Durkslag.

Det var riktigt riktigt trevligt att träna med Niklas idag och imorgon är det dags igen. Då är det TSM-träning och vi träffas kl 0930 på Stadion för ombyte. Träningen kommer ha inslag av intervallträning tydligen. Det blir spännade att se 50 pers intervallträna samtidigt. Undrans om det blir på bana eller längs djurgårdsbrunnskanalen? Det kan bli spännande att se hur det går hur som helst.

Efter hemkomsten var det städning, tvätt och matlagning som gällde. När maten smält undan satte jag och Görel-älsklingen oss ned i soffan för att leta efter material till en uppsats om skattebestämmelser i samband med ett skadestånd på personskada.  Inte riktigt mitt specialområde men man hjälper gärna till ändå med att resonera kring ämnet.

Snart är det dags att avsluta dagen. See ya tomorrow!

Ett svar till “Kompispass

  1. trevligt var det!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s