Grattis * 3

Den första december är lätt den mest kalastäta dagen jag känner. Görel-älsklingen har den goda smaken att fylla år samma dag som min brorsdöttrar Amanda och Julia. Släkten har varit på besök i Nyköping hos Amanda och Julia, men vi var kvar i stan för att fira Görel-älsklingen.

Dagen började framför TVn och Julkalendern (som verkar vara riktigt bra iår) med frukost med Toscakaka och mjölk. Det är istället för tårta hos oss… Och vi kan aldrig hålla oss längre än till frulle.

På förmiddagen var det dags för årets sista utomhusträning för fotbollskillarna. Det var det traditionsenliga mötet mot föräldrarna. Som vanligt slog barnen de vuxna med uddamålet. Jag tror att alla hade riktigt kul. Efter träningen gav jag mig ut på standardrundan runt Örby, Bandhagen och Högdalen. Det gick riktigt långsamt idag. I snitt var det 5:22 tempo. Jag har rejäl träningsverk i mina vader efter förra passet där jag testade att springa framfotslöpning under de första tre kilometrarna.

Efter storhandlig av mat var det dags att köra igång grovtvättstugan där mattor och dylikt skulle tvättas. Därefter var det dags för födelsedagsmiddagen som blev japansk med Yakiniku och Sushi. Och till efterrätt glass i stora lass.

Därefter var det dags för oss att ta itu med uppsatsen som Görel-älsklingen skriver i skatterätt och redovisning eller något sånt. Mitt jobb var att gå fram med stora förskäraren och snitta bort det som är ointressant för ämnet eller onödigt… Det är kul att få lära mig allt igen…  

Med allt jobb och det hektiska program som dagen bestått av är det ändå tre gulliga tjejer som fullt år också.

Happy Birthday girls!

2 svar till “Grattis * 3

  1. 1. träningsvärk
    2. fyllt

    men grattis igen till fyllebarnet!

  2. jaja jag vet. Jag vet. Jag har inget rättstavningsprogram på svenska på denna bloggmall…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s