Sökmotorord

I denna bloggleverantörs tjänster ingår att man kan se vilka sökord som besökare skrivit in för att komma till min blogg. Det har varit de mest konstiga sökord. Jag skrev ett inlägg för ett tag sedan angående en person som kommit till min blogg efter att ha sökt på ”jag vill bryta min fot med flit”. Riktigt så absurda är inte de som kommit de senaste dagarna.

Inre vadmuskeln
Klarsjön
Nike Compression + strumpor
Vad är en normal vilopuls
Daniel Eriksson när vågorna vaknar
Digitalklocka när kom den

Inre vadmuskeln har jag haft ont i för ett år sedan. Klarsjön hette sjön som pojkarna och Görel gick i simskola i i somras. Maxpuls är vida diskuterat den senaste tiden. Yakiniku har jag ätit och skrivit om att den ska marineras i 26 timmar. Nike Compression-strumpor har jag i byrålådan och har skrivit om. Jag har ingen aning om vem Daniel Eriksson är och varför vågorna vaknar. En digitalklocka går men kommer aldrig. En basketmatch är konstigt lång! Fyra perioder är helknäppt!

Annars är de allra flesta som kommer till min sida personer som sökt på Stockholm Marathon och Team Stockholm Marathon i olika stavningar. Några få brukar söka på 42195 och MGK i samma sökning och det torde tyda på att de personerna inte bara vet var de vill komma, utan att de också har bra smak 😉 Och till dessa vill jag säga: Lägg till mig i er favoritlista! Klicka på Favoriter i menyn längst upp och välj ”Lägg till i Favoriter…” Har ni annat operativsystem så får ni klara er själva! Har ni till och med Mac? Ställ ut den på grovsoporna och köp en PC… Because, you’re worth it!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s