Revansch

Så skönt som det var igår att vila efter en orolig natt, lika skönt var det att ge sig ut och springa efter en ännu oroligare natt. Det är de pass som man kommer ut på, fast det tar emot, som ger den största inre tillfredsställelsen.

Dagens pass skulle vara en mil på 53-58 minuter enligt schemat. Jag tänkte att jag skulle ta det lugnt och springa i 5:30-fart. Och jag vet ju att jag skulle klara den farten med förbundna ögon, vilket gjorde att jag inte alls tittade på klockan. Det är skönt att springa utan någon tanke på fart eller distans.

Nu började jag springa i den fart som man känner att man kan hålla med lätthet hur länge som helst. Det gick på 5:10 ungefär. Alltså snabbare än vad som var tänkt. Efter ett antal kilometer ökades farten omedvetet till 4:50-fart.

Dessutom blev det en liten felräkning i planeringen och jag var ute i 57 minuter och sprang 11km.  Det var hursomhelst väldigt skönt att springa idag. Nu kommer det att vara två vilodagar innan TSM på söndag som dessutom innehåller ett föredrag. That will be fun!

3 svar till “Revansch

  1. Revansch… Skönt.
    Precis vad jag vill ha efter dagens skitpass…

    Vilodagar är precis vad som behövs! Jag har ju inte haft så många på sistonde 😉

  2. hahaha… vilodagar är de viktigaste dagarna i träningsperioden intalar jag mig som ett mantra. Skulle gärna springa en mil i morgon och på lördag och två på söndag… Men då blir man övertränad… And we don’t want that…

    Precis avslutat en tankvärd film. The man from Earth… Kolla den!

  3. Bra pass! Snyggt jobbat. Det känns som jag borde vila ett par dagar nu för att komma i lite bättre form. Just nu är det segt. Skall kolla upp filmen. Verkar spännande!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s