Listutmaning

Jag blev häromdagen smickrad och hedrad då N’batha Mbwele utnämnde mig blogg som en av 10 bloggar som han med nöje läser. Tack!

Utmaningen går ut på detta:  

Give the award to up to 10 people whose blogs bring you happiness and inspiration and make you feel so happy about blogland! Let them know by posting a comment on their blog so that they can pass it on. Beware! You may get the award several times!?

Jag tänker vara lite gubben mot strömmen och bara lista 6 st. Jag nämner bara dessa eftersom jag inte kan välja ut ett par favoriter… Jag läser alla bloggar som jag har i min länklista här brevid. Och jag tänker inte tvinga någon att ta upp utmaningen… Jag hade ett inlägg för inte såå länge sen som handlade om mina bloggfavoriter… Den finns här! 

Asfaltjokerns Leende: Systerbloggen! Niklas och jag bloggar om i princip samm sak. Vi och våra bloggar lever i symbios med varandra.

*** jag är nästan som du *** aka Bumbi: Min kära syster Agentas blogg om livet som småbarnsmamma i Norrförort.

Runners high and the lowest low: Om Niklas blogg är systerblogg till min så är Allans blogg en kusin…

Fotbollsfrun: The one and only Malin Wollins underbara blogg om livet som fotbollsfru. Återfinnes som krönikör i Aftonbladet och Amelia också.

Samuelssons basketblogg: Teodors baskettränare/lärare bloggar om basket och engagemang i Polisen och Hökarängsskolan.

Magnus Uggla: Kommentar överflödig. Sjukt rolig kille!

Och tack än en gång till N’batha Mbwele för den hedrande omnämningen, och jo jag läser din blogg också även om jag inte fått ars*et ur vagnen och listat din blogg bland mina favoriter.

Och tack alla läsare… Jag har runt 400 läsare per dag och jag känner bara till en handfull. Ni som inte gjort er hörda i mina kommentarer får gärna göra det. Jag vet att någon reagerat på att man är tvungen att lämna en mejladress… Jag garanterar att er adress inte lämnas vidare.. Om ni vill vara anonyma så skriva en fejkad adress… tex sdfsadf@sddff.se eller något liknande… And please don’t send me spam…
 

11 svar till “Listutmaning

 1. oh vilken ära att nämnas på samma lista som uggla och fotbollsfrun (även om jag personligen börjar tycka att hon har tappat stinget)!
  Och du masse är såklart med på min lista:)

 2. Bordsgrannen

  Kommenterar sällan, läser regelbundet

 3. Jo, det är inte lika kul med Fotbollsfrun. Men fortfarande briljerar hon.

  Bordsgrannen: jag brukar ju itne kunna hålla mig från att berätta vad jag skriver heller.

 4. N’batha Mbwele liatade även mig, jag har inte gjort det jag blev ombedd att göra då jag inte ens fatatde exakt vad det var jag skulle göra, dock blev jag sjukt smickrad att han hade med mig på sin lista. Nu blir jag ännu mer smickrad när också du har med mig, dessutom som kusin.

  I am happy.

  Dessutom har jag en fråga, men den ställer jag i min egen blogg.

 5. Jag såg din fråga Allan och tycker att man verkligen kan ta två långpass, två dagar irad…. Om man känner för det… Du kanske ska ta det lugnt på söndag i så fall. Spring med oss vettja. Det blir 21,5km runt Brunnsviken och en sväng runt Råstasjön. Skulle tippa i 5:30-fart… kanske ner mot 5:20.

 6. 400 läsare per dag! Usch, om alla dessa läsare också läser kommentarerna, känns det som om man måste vakta sitt ordflöde. Tildo kallade mig nyligen ”bloggkapare”, ett för en gångs skull träffande tillmäle. En del säger, att jag borde ha en egen blogg, där jag får bestämma själv, men det tycker varken jumper eller Tildo vore någon bra idé. Som små tyckte vi alltid att det var mer spännande att leka på andras gårdar. Det var roligare att sabba andras leksaker än att få sina egna förstörda. Med detta i bakhuvet kan man undra, varför just de här systerbloggarna har blivit en sådan tummelplats för kvarterets alla ungar.

  PS. Hur räknas förresten läsarbesöken? Blir det nytt besök varje gång man klickar över till släktbloggarna och tillbaka?

 7. Precis – det är antalet lästa sidor, inte antalet personer. Antar jag?

 8. Jag skulle med glädje läsa din blogg Jumper.

  Och vad gäller antalet läsare eller lästa sidor så vet jag inte alls hur det fungerar. Mina besök på min blogg räknas inte. Det är det enda jag vet…

 9. Masse är då för snäll !

 10. Oftast brukar man ju skilja på unika besök och sidvisningar. Unika besök är alltså ett besök från ett ip-nummer och man brukar säga att ett besök inom en viss tid räknas som en unik besökare. Sen finns det ju sidvisningar som räknar bara antalet ggr någon har laddat sidan. Men de flesta räknare brukar köra unika besökare. Så man kan anta att du har 400 unika besökare per dag. Det är helt klart bra =)

 11. Jo, och eftersom den håller reda på mitt IP-nr så borde den vara liite mer sofstikerad än att bara vara laddningar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s