Iskallt

Igårkväll var det dags för MarketWatchs årliga kundsmör. Vi har varje januari ett event där vi bjuder in kunder för en aktivitet och lite mat. I år var det isskulptering som vi anordnade. Kunder delades in i sju lag där varje lag fick ett stort isblock som skulle prepareras så att det såg ut som en förlaga. Den grupp som skapade den finaste skulpturen vinner… Och inte helt oväntat var det lag Mats som tog hem förstapriset. Röster kom från avundsjuka mottävlande att det var fusk och mutor… Mitt svar är ”Ni har inga bevis”… 😉

Iochmed att det var kundsmör på kvällen så frös torsdagens träning inne. Istället gick jag upp tidigt imorse och sprang in till jobbet. Det var jobbigt! Jag hade ju varit så förutseende att jag tog med kläder till jobbet iförväg. Problemet ligger i att jag inte tagit med en jacka. Det kommer bli kallt på vägen hem. Nu har förslaget kommit att jag går och köper en jacka som jag eventuellt kan lämna tillbaka. Eller att jag köper en jacka som Teodor-14 kan använda senare. Vi får se.

Från Högdalen är det 9,92km till MarketWatch. Det tog 51:20 att avverka. På söder var det ganska många rödljus som störde rytmen. Pulsen var tämligen låga 155bpm i snitt. I övrigt var det halt på cykelvägarna så jag fick springa riktigt försiktigt långa sträckor.

Benen var trötta och det kändes att det har varit en tuff träningsperiod. Av knäet känns ingenting längre men jag fortsätter att behandla. Jag hade planerat att ta ett pass redan ikväll, men jag funderar att ställa in det passet för att benen ska få lite vila. För det är ju trots allt träning på lördag och långpass på söndag…

Nu är klockan snart 10 och då ska jag gå ut och se om man kan hitta någon jacka… Wish me luck!  

12 svar till “Iskallt

 1. Det är gott att du kör fast att det är lite körigt. Det är sånt som sållar löparnördarna från motionären =)
  Ikväll är det kvalite som gäller för mig, längtar redan!

 2. Det är exakt därför jag kör på… Det är löparnörd man vill vara… 🙂

 3. Vila ikväll säger jag. Speciellt om benen är trötta.
  Du tjänar mindre än du riskerar IMHO.

 4. Precis!!! Det är vad jag kommit fram till…

  Hittade en grå löparjacka på Team Sportia i Pub huset. Jag tror det är samma som ledarna i TSM har. Det var 75% rea. Alltså 175kr… Det fanns lite craft och sånt också… Fett billigt…

 5. Jag säger också vila. Ta för en gångs skull mig till din förebild. Jag ställde in passet som skulle gå av stapeln igår på grund av just trötta ben.

  Nu hjälpte det dock föga när jag på lunchen idag körde ett 13K pass, benen var far from pigga ändå. Imorgon ska det bli intervaller och jag vet redan nu att det inte kommer bli skönt. Men det är ju å andra sidan en del av tjusningen.

 6. Synd för övrigt att man redan har alla prylar man behöver, typ. Annars kunde man ju handla bort lite sorger på PUB låter det som.

 7. jooo… det kan man väl handla ändå… även om man har allt…

 8. Man kan väl handla prylar ändå =) Speciellt strumpor, löparstrumpor är så jäkla sköna. Jag håller på och fasar ut alla andra strumpor men det är ju lite dyrt. De jag tycker om, Nike Dry Fit, har de ju höjt till 120kr paret nu.
  Jag bangade gymmet imorse och åkte till jobbet istället. Inte bra.

 9. Nike är softa men testa ett par x socks. De är riktigt sköna dom.

 10. Hehe X-socks Sky-Run går på 200kr paret på löplabbet, snacka om rån. Strumpr ska jag shoppa mer i USA nu också, minst 10 par till blir det.

 11. Lyssna till dr. Agnes: man ska aldrig underskatta shoppingens inverkan på den mentala hälsan.

 12. Nej. Så det så! Det kommer från en person som självmedicinerar efter en självdiagnos… 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s