Sjukdom

Inte jag dock! Nötkärnefrisk…

Görel-älsklingen har feber och influensaliknande symtom. Adrian-9 har haft feber och kräkts under veckan.

Ingen bra kombo för torpvistelser. Om de inte blir bättre kommer torpvistelsen under påskhelgen att frysa inne. Det är inget kul att vara på torpet när man är sjuk. Det är kallt och rått för det mesta… Utom under duntäckena…

Det enda positiva med att inte åka till torpet är att det öppnar sig en möjlighet att vara med på påskdagsträningen med TSM… Jag bedömmer sannolikheten att kunna vara med till 25%…  Inget ont som inte har något gott med sig… Men jag hoppas förstås att de ska bli friska… Och att inte jag drabbas… knock on wood!

23 svar till “Sjukdom

 1. Krya på familjen & håll dig frisk! Ät vitlök och Omega-3 😉 (Även om jag tycker att det vore kul att se dig på TSM på söndag…)

 2. Tack! Jag är nog frisk tack vare omega-3-knaprandet…

 3. Måste vara så! Jag mår prima igen, börjat äta Omega-3. Must be something there…

 4. Omega-3 är bra mot allt! Man skulle kunna tro att jag är sponsrad… I wish…

 5. Men vad synd! Fast jag kan tänka mig att torpet inte är det perfekta stället när man är sjuk… om man inte kan sitta framför brasan hela tiden. Bara tanken att gå ut till dasset med feber ger mig rysningar – brrrr….
  Nä, stanna hemma ni. Det går ändå inte att vårgräva i frusen jord.

 6. förresten, har jag sagt att jag har påsklov?
  Jag har påsklov. Jepp.

 7. Fusk! Påsklov, bah!

  Jag hoppas vi kan åka en sväng. Men det får de andra bestämma…

 8. berglundbloggar

  Det där med Omega-3 är något magiskt…. inspirerad av era bloggar (läs: Nix och Masse) investerade jag i en burk för en tid sedan och igår tog de slut. Känner redan av lite sjukdomssymptom så det är väl bäst att bege sig in till Apoteket för en ny vända 😉

  Den mentala delen kan inte överskattas!

 9. Det kan inte nog poängteras hur bra Omega-3 är… Det bästa hade varit att äta fisk 4-5 dagar i veckan. Men det vill väl ingen?

 10. Är det inte lustigt hur man förändrat sitt sätt att tänka när man är fast i löparträsket. Före du började springa skulle du förmodligen bara tycka att det bara vore tråkigt när familljen är sjuka, men nu ser du också en positiv effekt av det! Jag fick själv ställa in en skidweekend till Hemavan med kort varsel för ett tag sedan och min första tanke var inte -Vad tråkigt! utan -Vad bra, då kan jag springa långpasset på söndag!. Är det bra eller dåligt det här? Bra väl? Eller??

 11. Hmmm… vet inte riktigt om det är så bra alla gånger… Det kan inverka menligt på familjefriden…

 12. Jo, jag antar att den kan ligga i farozonen. Kvarstår bara att predika evangelium om den gänglige Szalkai och hans lärljungar och få resten av familjen med på vagnen. Vi kanske kan lära oss något av Scientologerna där!?

 13. Asch! De kan väl lära sig av oss? 😉 Hubbard har fått konkurrens!

 14. Vi är lite dåliga på att ta betalt bara… annars borde ju teorin om utomjordlingar inte ha mycket att stå emot när man kontrar med löpning!

 15. Wow… där tappade du mig! Betalt? Utomjordlingar?

  Kan man tjäna pengar på sekter? Det vore inte helt fel 😉

 16. Jo, scientologerna har värsta manuset till en bra scifi-film, nedanstående är saxat från wikipedia:

  Hemliga läror [redigera]
  De flesta av de mer avancerade lärorna inom scientologin kretsar kring traumatiska minnen från tidigare liv som orsakats av fientliga utomjordiska civilisationer som hjärntvättat thetanerna med olika ”implantat”.

  Information om innehållet i de högre nivåerna hålls hemlig för allmänheten och medlemmar på lägre nivåer. Innehållet i dessa högre nivåer har dock gjorts tillgängligt – bland annat på internet – av personer som lämnat scientologirörelsen. De har även förekommit som bevismaterial i långdragna rättsprocesser.

  Incident I [redigera]
  I kursmaterialet för OTIII berättas om Incident 1 som hände för fyra kvadriljoner år sedan, då thetanerna utsattes för ett högt knäckande ljud som följdes av en flodvåg av ”luminiscens” som i sin tur följdes av en häststridsvagn med en trumpetande kerub. Sedan blev thetanerna överväldigade av mörker. Det här implantatet ska ha öppnat porten till universum och dessa traumatiska minnen ska ha skiljt thetanerna från deras tidigare statiska, gudalika tillstånd.[2]

  Incident II [redigera]
  Huvudartikel: Xenu
  OTIII berättar även om Incident II, eller The Wall of Fire. Detta är den mest uppmärksammade av Scientologikyrkans hemliga läror och påstås ha ägt rum för 75 miljoner år sedan. Den onde Xenu, härskare över den Galaktiska Konfederationen, fraktade miljarder utomjordingar till Jorden och dödade dem i vulkaner med hjälp av vätebomber. Efter detta åkte deras odödliga själar, thetaner, upp i atmosfären där de tillfångatogs och placerades i 3D-biografer där de hjärntvättades med hjälp av filmer (det så kallade R6-implantatet). Sedan släpptes thetanerna ut och har därefter klamrat sig fast vid människorna som ett slags andliga parasiter (kroppsthetaner) och orsakar olika problem. Målet med OTIII och de högre nivåerna är att med hjälp av auditering frigöra sig från dessa kroppsthetaner.

  Trots att denna trossats är hemlig för personer som inte nått upp till OTIII och därför är okänd för de flesta scientologer förekommer en vulkan på omslaget till Dianetik-boken.

 17. Okej… Det låter som Star Trek…

 18. … sedan släpptes de ut och har sedan klamrat sig fast vid människorna som ett slags andliga parasiter och orsakar olika problem…

  Är Tildo en thetan?

 19. 😀

 20. Tildo-Thetan! Sjyst alias!

  Tildo the tanned Thetan!

  😉

 21. Tanned? Tildo? Skulle inte tro det!! En ljusskyggare individ får man leta efter.

 22. En annan åkte på förkylning på semestern också så nu blir det vila någon dag och låta snuvan gå över och sen är det bara att köra!

 23. Förkylningar är ett gissel…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s