Påskaftonssnabbdistans

Det är synd om människorna… Och med människorna menar jag de arma satar som inte får komma ut och springa en sån fin dag som denna utan är bundna till sjuksängen.

Görel-älsklingen är lite bättre. Feberfri men riktigt rosslig hosta. Adrian-9 har inte feber längre men ett sjudundrande örsprång… Det brukar behandlas med en ballong som ska blåsas upp med näsan… Det är en liten plast-tut som man sätter på ballongen på som man blåser igenom. Nu idag råkade den vara borta. Jag minns att den kastades för att ballongerna ändå var slut. Det var de inte. De låg bara på ett annat ställe. Min uppgift som kvarvarande frisk vuxengestalt var att ge mig av in till stan för att inhandla en ny plast-tut…

Kvinnan på apoteket hade inte alls den humor jag hade och hänvisade mig till Butterick’s för en plasttuta… (osanning för den fria konstens skull).

Efter inhandlandet sprang jag hem från stan. Det var fantastiskt väder och underlaget var inte alls halt. Det blev 9,54km på 47:45 vilket ger en fart på 5:00 min/km och 162 spm.

Väl hemma var det dags att köpa en påskpresent till Sjuklingarna. Det fick bli coola krigsagubbar och en tet á tet älsklingen.

Eftermiddagen gå åt till att griljera helgskinka, äta godis, baka kakor och säkert en hel del annat pyssel… Jo, blåsa och måla ägg såklart… fixa ett påskris också… Vad gör jag här? Jag hinner inte blogga mer! Happy Easter everybody!

11 svar till “Påskaftonssnabbdistans

 1. Glad Påsk på dig med! Imponerad över att du hinner pyssla om dina sjuklingar, laga mat, baka, göra godis OCH springa en riktig härlig runda i bra fart och bra puls! Wow!

 2. Svaret heter Omega-3…

  Men det blev inget bak och inget pyssel… Men tanken var god…

 3. Det är det som räknas … tanken alltså 🙂

 4. Jo, det är ju det…

 5. var baket och pysslet även det för den sanna konstens skull?

 6. nej, inte alls… Baket blir imorgon istället. Pysslet skulle blivit av men det var ingen som var pigg nog att vara med. Och att sitta och måla ägg ensam är inte så kul…

 7. Omage-3 verkar vara lösningen på det mesta. På tisdag är det jag som knatar bort till apoteket och köper på mig en omgång! Bra pass, Masse! Skön fart med låg och stabil puls!

 8. …och har de inte Omage-3 så får jag väl nöja mig med OmEgA-3…

 9. Komma här och vara tyken, bara för att man råkar stava fel 😉

 10. Nänä, det var inte du som stavat fel. Det var jag! Svårt att hålla reda på vokalernas position, vetdu… Så tyken var jag kanske, men bara mot mig själv 😉

 11. okej… jag tog för givet att det var jag som stavat fel och att du iklädde dig språkpolisuniformen… 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s