TSM-sliten

Dagens TSM var ett pass med ishalka och ett par minusgrader. Svårt att klä sig rätt eftersom det var riktigt varmt och skönt i solen med flera plusgrader och strålande sol.

Jag hade dubbla långärmade tischor under jackan. Det var långa stunder lite för varmt och under andra sträckor alldeles lagom.

Innan passet berättade Coach-Rubin att de funderade på att ordna en förlängning av TSM även efter Stockholm Marathon… En tanke jag funderat på tidigare. Han efterlyste några som hade lite åsikter om verksamheten. Det har jag ju haft tidigare och det har fortfarande… Jag ska nog skicka in ett mejl med förslag… Coach-Rubin hade på förslag att vi skulle ha en TSM-fest efter loppet. Dock inte samma dag som vår fest.

Själva passet idag gick riktigt bra… Jag tyckte att det gick lite väl långsamt… Bara runt 5:25min/km. Benen var riktigt pigga… Efter 2 mil ökade de farten till 5:05min/km. Det var lite snabbare än vad jag klarade… Direkt drog jag på mig mjölksyra. När vi var nästan vid stadion drog de iväg på en liten sväng till för att nå 25km. Jag hade riktig mjölksyra och Karin hade också rejält jobbigt, så vi och två till vände av mot Stadion. Det blev 22,55km på 2:01:16, vilket ger en fart på 5:23min/km. Det enda positiva var att snittpulsen låg på 157 spm. Nytt för idag var att det inte togs någon drickapaus. Det gick utmärkt att hoppa över dem när man var förberedd på det. Det gäller bara att komma ihåg att dricka med jämna mellanrum. Jag tror att jag möjligtvis drack för lite idag och att jag tappade mot slutet på grund av det.

Väl hemma igen var det pysselstuga med äggmålning och jag fick hämta påskriset i skogen… Attans vad svårt det är att hitta björksly när man vill ha det…

Kvällen gick åt till att laga lammstek och potatisgratäng… Smaskens… Men under tiden gratängen stod i ugnen tog jag en tupplur… Jag var rejält sliten… Nu sitter jag och planerar på fullaste allvar ett pass imorgon… Bara för att det är så skönt att komma ut och springa. Eller för att spara benen kanske man ska ta en långpromenad istället. We’ll see!

24 svar till “TSM-sliten

 1. Sitter med exakt samma tankar Masse. Är tokigt sugen på att dra ut på ett pass imorgon. Men jag vet att det vore på sin plats med lite vila.

 2. men visst borde man väl få ta en liiiiten runda? bara typ 8km, eller så?

 3. Du är tossig 😉 Eller bara i grymt bra form! Jag tycker gott du kan unna dig en runda. Härlig känsla!
  (Jag är liite avundsjuk bara för att jag är sliten. Och ska jobba imorgon och inte kan springa)

 4. Då tror jag att jag tar en runda…

 5. Spring väl och akta knäna 😉

 6. En liten kanske kan tillåtas. Om du tar den i makligt tempo. Jag är själv lite inne på att kanske få till en runda. Hur det nu ska gå till rent tidsmässigt? Vi får se…

 7. Fullt schema hela dagen? Du kanske ska vila en dag till… Ingen mening med att försöka träna ikapp…

 8. berglundbloggar

  Vadå ”Det enda positiva var att …”, har kraven blivit höga? 😉

  Kör hårt!

 9. hahaah… bra påpekat… Vad jag menade var att varken tiden eller längden var något att hänga i granen…

 10. Nu ska du inte vara så’n. Det var ett bra pass i mängden 😉

 11. Jo, det var precis vad det var… Ett pass i mängden. Men det som utmärkte det var den utmärkta pulsen…

 12. Kan tipsa om merinoulltröjor såsom icebreaker eller smartwool, alt svenska woolpower. den räddade mig i dagens kyla, trots att det var enda underställströjan jag körde. mjuk och skön och stinker inte!

 13. Tack för tipset. Det kanske man skulle testa… Just doften från undertröjor är inte rolig…

 14. Nej – du har kanske rätt. Men jag är springnödig!

 15. jag också… fett nödig…

 16. Jag kör underställ från Ullmax (http://www.ullmax.se) . Det är kanonsköna, billiga och luktar inte. Dock pga den milda vintern har de inte fått komma ut så mycket.

 17. coolt! Ull verkar vara på väg tillbaka… Se där! det är tydligen inte på fjortisbrudbloggar man kan ha modediskussioner… Blondinbella. Släng dig i väggen… Här kommer Masse!

 18. Masses modeblogg för löpare, det vore något! Go Masse 🙂

 19. Bomull, rutig skjorta och jacka. Luktar löpare! Punkt!!

 20. Det är riktigt skönt med rutig skjorta…

 21. Två killar sprang Stockholm maraton i smoking förra året – var du en av dem?

 22. berglundbloggar

  Sthlm Marathon i smoking under 3:30….hmmm, DET vore något 😉

 23. Det vore något… Näää. jag sprang i vitt linne och svarta shorts. Precis som alla andra… 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s