Backostress

Den stressade Masse stressade hem och stressade ihop lite mat för att sedan stressa med att klä på sig, och pojke, kläder för fotbollsträning… Stressigt värre… Ett sms pep… Träningen inställd… Helt plötsligt har jag stora chanser att träna i dagsljus… Och allt annat var ljust. Prioriteringen prioriterade sig själv…

4 uppvärmningskilometrar med en snitt på 5:10fart och en puls på 160 spm… Ett par slag högre än normalt. Men det är nog bara stressen… 😉

Efter uppvärmningen var jag framme halvvägs uppe på Högdalstoppen. Backen skulle vara lite kortare än en långbacke men lite längre än en kortbacke. Fokus ska ligga på löpteknik. Men man kan trycka till lite mer… Det blev en 175m lång backe som tog 45 sekunder. Det blev inalles 8 iterationer med alla mellan 45-47sekunders längd. Vilket ger en fart på ca 4:10 uppför… Nöjd!

Nedtrappningen blev 3 km lång med 5:18fart med 162 spm i snitt.

Påbörjade en ny ljudbok under passet. Män som hatar kvinnor. Har hört mycket bra om den… Men det är en bok som jag aldrig haft tid att läsa… Men det kan jag göra nu… Men i backen var koncentrationen inte så bra… Jag får kanske ta den biten igen imorgon på väg till jobbet… Det verkade vara viktigt…

 

Det blir sen kväll på jobbet imorgon och om jag ska kunna få till ett träningspass så borde jag nog kanske överväga om jag ska ta det imorgon bitti innan jobbet… Det är ju ändå bara en lätt 8km-runda… Det kan jag göra halvsovande… Vilket påminner mig att jag inte får glömma att sova… Det är så lätt hänt. Måste kanske förbereda för det redan nu. Sweet dreams!

11 svar till “Backostress

 1. Det där var ett backpass som hette duga! Snyggt jobbat, jag är ruggigt imponerad! 🙂
  Stieg Larsson-trilogin är toppenbra, jag sträckläste böckerna mellan träningspassen förra sommaren… Spring lungt imorgon, det lär vara halt!

 2. Ja, och jag hade också kört längre backar om inte du hade förvarnat att man skulle läsa noga i schemat…

  Halt känns farligt… kanske ska sussa istället?

 3. det ÄR en riktigt bra bok men – jag hade så höga förväntningar och ville att den skulle vara bra från sida ett men det är den inte. för min del tog det en tredjedel. men sedan var jag så fast att jag läste till klockan 5-6 morgonen därpå. snacka om att vara förstörd på jobbet.

 4. Bra jobbat!

  Jag funderar på att liera mig med din syster och avslöja handlingen i boken 😉 Bra är den i alla fall – speciellt första och tredje, enligt min uppfattning.

 5. Alla har ju haussat boken, så något borde det ligga i det…

 6. Jag har funderat på det där med morgonpass. Jag är en morgonmänniska ut i fingerspetsarna men jag har svårt för att springa på morgonen. Jag brukade gymma på morgonen förr men det är nog ett halvår sen sist. Jag blir för stressad på morgonen att jag måste iväg och därför inte kan köra i det tempot jag vill. Men för att få ihop det så bör jag nog köra lite på morgonen också. Gärna köra dubbla pass i framtiden också.

 7. Jag vill också klara av att köra på morgonen…

 8. Att träna på morgonen är en bragd i sig. Ingen tidsprestation behövs då. Att bara komma upp och iväg är så mycket värt. I alla fall mentalt.

 9. Nästan värt bragdguldet….

 10. Jag gillar inte morgnar heller. Är fruktansvärt svårstartad. Men jag gillar faktiskt morgonpass.
  (Speciellt de som börjar 9:30) 😉

 11. De kan man leva med…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s