Trött lekamen

Jag klarade att vara uppe och jobba/underhålla Adrian-9 fram till kl 16 ungefär. Då tänkte jag att jag skulle vila en stund. Jag la mig på sängen under en filt och vaknade 3:30 senare… Är det ett tecken? Blir min sluttid på maran också 3:30. Jag önskar att jag kunde vara så vidskeplig.

Men Görel-älsklingen sa att jag låg still hela tiden förutom att jag låg och viftade på lillfingret. Det var en tupplur som tydligen var mycket välbehövlig. Det är en trött lekamen man drar omkring.

Såg på TSMs Facebooksida att rundan på söndag mycket riktigt är 28km långt och att det planeras gå i 5:15-fart. Men den är inte inplanerad att gå rundan i Ursvik, som den gjorde förra söndagen. Istället fortsätter vi längs E18 och springer bort och rundar Rinkeby innan vi vänder tillbaka till Stadion. Det blir intressant att se om kroppen klarar av det med tanke på hur trött den känns idag. Men det ska väl fungera det också. Kroppen innehåller alltid mer energi än vad man tror. Problemet är att man kanske övertränar sig. Eventuellt hoppar jag över passet imorgon och vilar upp mig istället.

Ich bin sehr müde, heute. 

 

15 svar till “Trött lekamen

 1. berglundbloggar

  Jag tror du gör rätt i att ev. hoppa över morgondagens pass och lägga mer krafter på söndagens långa distans, i alla fall om du inte känner dig helt 100 imorgon.

  Långpassen är ju nycklarna och jag känner personligen att det inte finns tid till så många till nu. Därför måste varje pass prioriteras över ”allt annat”… lättare sagt än gjort.

  Kör hårt!

 2. Så ung och så klok… 😉

  Tack Magnus!

 3. Jag tror du gör rätt i att ev. hoppa över morgondagens pass och lägga mer krafter på söndagens långa distans, i alla fall om du inte känner dig helt 100 imorgon.

  Långpassen är ju nycklarna och jag känner personligen att det inte finns tid till så många till nu. Därför måste varje pass prioriteras över “allt annat”… lättare sagt än gjort.

  Kör hårt!

 4. Så ung och så klok… 😀

  Tack Tildo!

 5. 😀 Stor humor.

 6. 3:30. Så fina siffror. De är dina!
  Och ”ungdomarna” är verkligen kloka. Som ugglor.

 7. hihihi… Tildo är en uggla… 😉 hohohohoo

 8. Jag är en kabojs och ingen uggla!

 9. Ja, just det. Det var så det var.

 10. Masse- kan ni inte styra om TSM-turen förbi Ärvinge BP i Kista istället för Rinkeby? Min son spelar match där kl 12 imorgon. Istället för att sjunga Kontorslåtar och skrika kautchuk, kanske hela TSM-gänget kan skrika ”Heja Alex, din morsa är grymt snabb”. Även om sekvensen ”Din morsa…” har annan innebörd i förorten

 11. Det tycker jag är en riktigt bra idé… Men vi får se om de andra tycker det…

 12. Det är ju bara att ta täten och visa vägen…när du sedan börjar att vråla – hänger gänget med på grund av trycket.

 13. Men om jag tar täten så blir jag nerbrottad av ledarna. De är snabba och starka och ingen får dra i onödan.

 14. De vågar de inte om jag är i närheten. Jag är skit-tuff och jättefarlig…

  Dessutom har jag köpt Compressionsstrumpor.

 15. hahahaaaa… Det vore något… 😉

  Väntar på ditt utlåtande av Compressionsstrumporna…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s