Jobbspringajobb (26 dar kvar)

Det är en hektisk vecka. Det är flera projekt som ska antingen avrapporteras eller delrapporteras. Detta innebär att det kommer inte att finnas utrymme för så mycket mer än att jobba. Men de få små gluggarna som jag får i mitt tidsschema kommer att gå åt till att springa på. Det är nu det sista byggs upp innan finslipningen de sista veckorna.

26 dagar kvar… Det är helt sjukt lite… Det kommer att vara löpdags riktigt snart. Fy f*n vad kul!!!

Redan ikväll kommer jag att ta morgondagens pass. Det är en lång uppvärmning på 5km för att sedan springa kortbacke fast fler iterationer än tidigare och för att sedan avsluta med 3km nedtrappning. Det kommer bli extra skönt nu ikväll… Det har jag redan bestämt. Dessutom ska jag börja på den tredje delen av Stieg Larssons Milleniumtrilogi… Skitspännande!

Och jag vill ännu en gång påminna om min insamling till förmån för prostatacancerforskningen. Stöd MIN mustasch. Den artar sig bra. Ikväll kommer jag att lägga upp ytterligare en bild på Mustaschsidan. 

Stöd min mustasch!

Det är verkligen dags att ni skickar in ett SMS med KAMP10187 till 72900. Det kostar bara 50kr… Det kan vara det bidraget som knäcker gåtan… som gör att jag och många andra slipper sjukdomen i framtiden.

It’s for a good cause!

4 svar till “Jobbspringajobb (26 dar kvar)

  1. Det kommer att gå sjuuuukt bra med din löpning ikväll! Ikväll är liksom löparnas bästa kväll…synd att jag har vilodag. 😀 Eller tur. För jag lever fortfarande på ett bra pass från igår.

  2. ja, jag såg att ni hade ett bra pass på stadion… Kul!

    Jag ser verklgien fram mot passet…

  3. Vi vill se en ny bild på muschen! Nog har den hunnit växa lite till?

  4. Håll ut! Det kommer!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s