Lampe Challenge (1 vecka kvar)

I helgen är det en stor basketturnering i södra Stockholm. Den arrangeras av Polisen Basket och den starke mannen Jocke Samulesson. I turneringen deltar svenska finska och baltiska lag.

Jag erbjöd mig att hjälpa till med något och fick chaufförsarbete tilldelat. Jag ska köra långa basketspelare kors och tvärs i södra Stockholm. Jag ska börja körningen med att hämta ett finskt lag på Siljaterminalen kl0945.

Sedan är det en körning i timmen fram till kl 1600. Efter det åker jag hem och städar inför Mello-finalen. Det blr lite mys med Görel-älsklingen och Adrian-9. Teodor-14 tycker att det är fett kefft… Men jag tror att han sitter med också… 

Dagens träningspass skjuter jag upp tills imorgon. Kanske kan jag komma från och träna med TSM. Det vore kul. Det är ju sista gången… For this time, at least… 

10 svar till “Lampe Challenge (1 vecka kvar)

 1. Snitsaren undrar från sin säng, hur ett finskt basketlag ska få plats i Masses lilla bil. I övrigt håller han med Teodor: Melodifestivalen är fett keff.

 2. 4 killar närmare bestämt. Men jag har en av de rymligare bilarna på marknaden. En Volvo 945…

 3. Snitsaren säger att han skulle ge sitt ena ben för att få sitta i den bilen och lyssna på fyra finska tvåmetersmän och deras torra lakoniska humor. (Kombinationen med göteborgaren Masse borde vara värd även det andra benet (butlerns anm.)).

 4. Var det bara jag som fick en smärre panikchock när jag såg siffran 1 i rubriken? Det är nära nu…

 5. Det låter det, finska basketspelare i din volvo 🙂 Coolt! Däremot är jag beredd att hålla med Teodor om mello (fast jag tittar nog lite jag med…). Vi kanske ses imorgon då?

 6. Haha, hoppas du har en bil med högt i tak 😀

 7. Det var en upplevelse att köra finska basketspelare.

 8. Sverige ligger femma från slutet nu… Teodor-14 säger ” Sverige är hatat”

 9. Du får berätta vid tillfälle 🙂
  Och schagern var ett spektakel, det lilla jag såg…

 10. vi får se… Så spännande var det inte..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s