Kortkortintervall (fortfarande 4 dar kvar)

Omeletten blev en vanlig sort, utan chili… Men med lök, tomat och ost. Till det en stor sallad… Jag är fortfarande mätt av omeletten… och leende… (tafatt försök till koppling till fotografens leendeuppmaning)

Jag satte på mig kläderna för att ge mig ut på en löptur vid halv sjutiden. Benen kändes pigga och det gick lätt att springa 3km uppvärmning till Hökarängen. Där hittade jag cykelvägen längs med Örbyleden som är platt och rak i 200m. Den sträckan fick duga bra.

Jag mätte först upp sträckan för att sedan sätta fart i 8 intervall… Med en minuts ståvila mellan varje. Det var kul och gick snabbt och jag var inte speciellt trött. Jag fokuserade på att köra intervallen med fint löpsteg. Det var rejäl skjuts i fötterna kändes det som. Helt olikt passet i söndags. Intervallen gick på [42, 39, 42, 41, 42, 40, 45, 43]sekunder. Det kändes rätt bra… Lite motvind på de udda intervallen och medvind på de jämna…

Det börjar således närma sig allvaret nu… Imorgon bitti, tidigt, innan lunch ska jag springa min 8km runda… Sedan är det matintag som gäller… Bon appetit!

12 svar till “Kortkortintervall (fortfarande 4 dar kvar)

 1. ahaha – det tog ett tag innan jag fattade det där med omeletten och leendet… härregud människa, get a grip!

 2. Du kunde ha haft kryddad skinka i omeletten…

 3. 🙂 Notera den leende gubben…

  Du menar Spam?

 4. Här genomgår du koffeinavgiftning och kolhydrattömning och så presterar du så härligt fina intervaller – det är inte utan att man blir lite avis, men allt annat än missunsam, GRATTIS 🙂

 5. Koffeinavgiftningen är redan genomförd. Nu börjar te smaka gott…

 6. Tur att du är tillbaka på banan med skämten igen 😀
  Snyggt sprunget!

 7. Tack! Det känns kanonbra… pepparpeppar… Jag råkade kliva på en A-brunn idag. Och fick direkt ångest… Tack Karin för att du planterade den nojjan i mitt huvud… 🙂

 8. Dock så ska du vara medveten om att det är nästan lika mycket koffein (kallat tein istället) i te så ska du köra avänjning från koffein så bör du inte dricka te som ersättare =)

  Gott med kortintervaller. Det ska jag köra barfota på gräsmatta i sommar tänkte jag.

 9. jo, men bara hälften så mycket.

 10. Nja det beror rätt mycket på vilket te man kör. Vanligt Lipton-påste innehåller oftast mindre, riktigt löste innehåller betydligt mer medan Roobos inte innehåller något alls.
  Du får ju gå helt clean 😛

 11. och jag dricker också väldigt svagt te från påse…

 12. Jag tror att A-brunnar i marathonsammanhang betyder Avancemang 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s