Benhårt

Igår, efter cykelturen hem från jobbet och lite mathandling gav jag mig ut på en löprunda… Det blev en milrunda som stavas K-A-R-A-K-T-Ä-R. Benen var stumma och gjorde nästan ont redan efter 5 meter. Efter 500 meter var det ännu värre och jag funderade på att korta av rundan. Efter 5 000 meter kom jag på att det var närmare att fortsätta hem istället för att vända. Och ändå sprang jag i 5:15-fart. Sista halvmilen var i trans. Benen ville inte springa… Men hjärnan kopplade bort stelheten. En positiv sak med rundan var att pulsen stundtals var mycket låg. Det bådar gott…

Imorse skulle jag återigen cykla in till jobbet… Aj! Det kändes i sadeln att jag cyklade igår. Idag hade jag varit förutseende nog att ta med ombyte och ledigare byxor. Smart!

Minnesgoda läsare kommer ihåg att jag i julklapp gav en startplats i Stockholm Halvmarathon till Bror-Björn. Tråkigt nog kan han inte starta pga jobb och därmed har jag ett startbevis över… Undra i vilket namn jag ska springa? Dagsformen får avgöra… 🙂 Eller är det någon av er därute som är intresserad av att springa i min brors namn… Billigt, billigt!!! Special price! Only for you!

7 svar till “Benhårt

  1. Tänk om mamma kunde springa…. men nej det kan hon ju inte 😮

  2. Men är inte du i skolan Adrian? 😉

  3. Masse: Även om inte de hade Internet i skolan på din tid så utvecklas det =D

  4. skulle gärna ställa upp, men… :/

  5. Visserligen. Men jag har väldigt svårt att tro att han surfar in på min blogg… Näää, jag tror att det Görel-älsklingen som busar…

  6. Kan jag springa i två namn? MarathonMia och Bror-Björn. Jag är rätt bra schizo… så det kan ju vara intressant. De tunga, långsammare bitarna kan jag skylla på Bror-Björn, de snabba tackar jag IF Linnéa för.

    Det verkar som samtliga TSM:are har stumma ben efter tisdagens kortintervaller oavsett grupp. Vi var tre stummisar på träningen igår.

  7. Är du också schizo? Bra, då är vi fyra! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s