Helgens rekapitulation

Jag har lite löpningsrapportering att göra dessutom… I torsdags, på kvällen, slet vi med städning och andra sysslor till sent på kvällen. Min planerade 10*400m med uppvärmning och nedtrappning kändes inte alls inspirerande vid 22-tiden. Istället gav jag mig ut på en mycket lugn 8km-runda. Fantastiskt skönt att komma ut och andas lite klar luft innan läggdags.

På fredagen hade jag tagit ledigt från jobbet på grund av resan till Helsingborg. Så på morgonen när klockan ringde gav jag mig iväg till Enskede IP för intervallträningen. 10*400m. Med alla iterationer mellan 1:34 och 1:38. Skön fart med lagom mycket mjölksyra. Det viktiga under passet var att springa med bra teknik. Jag försöker att känna mig lång när jag springer. När jag blir trött är det lätt att säcka ihop och vika ut benen i löpningen. (Ni fattar säker tinte ett dugg av vad jag menar, men i min hjärna är det glasklart.)

Senare på fredagen åkte vi till Helsingborg. Ett matstopp i Nyköpng (inte hos mamsen dock, utan hos McDonalds) och sen sträckkörning till HBG.

Lördagens aktivitet var att segla i Öresund. Det var riktigt roligt. Adrian-10 trivdes som fisken i vattnet i båten medan Teodor-14 skydde det som pesten. Båtar är inte hans naturliga miljö. Illamående och lättare panik för att det lutade och gungade. Men det var fantastiskt roligt. På kvällen åkte vi till vänninan Nermina och hade kalas. Mycket trevligt!

Söndagen började med biltvätt och vaxning av bilen. Den blev riktigt glänsande och fin. Det behövdes verkligen… Efter detta var det dags att byta om inför dopet som hölls i Maria kyrka i centrala Helsingborg. Det var mycket trevligt och fint. 

Efter dopet åkte vi hem till Mormor och Morfar i Viken och åt middag och äppelkaka. Och det var skönt att umgås med dem lite också. Efter maten passade Görel-älsklingen på att ta ett dopp i Öresund i en oerhört vacker solnedgång. Adrian-10 sprang i vattenbrynet som han alltid gör på sin strand. Jag höll mig på land denna gången. Hade det inte varit för att jag skulle köra 65mil direkt efter så är det inte omöjligt att jag skulle tagit ett dopp jag med… Vägen hem gick lika bra som ner. Under hela vägen såg jag inte en enda polis. Men i Högdalen möttes vi av ett antal Piket-bilar, civil-bilar och två vägblockar. Välkommen hem till förorten… Strax efter midnatt släcktes lampan i hemmets lugna vrå. Good night…

Ett svar till “Helgens rekapitulation

  1. Varför vill ingen kommentera detta inlägg? Måste jag göra allting själv?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s