Hemvägen

Igår sprang jag ju in till jobbet på morgonen. Och sen på kvällen var det dags att springa hem igen. Vägen hem är 150m kortare. Anledningen till det är att det är svårt att hitta satelliter på Drottninggatan så jag får gå ner till Vasagatan istället. Där är det mer öppen himmel. Trots att det skulle gå långsamt hem så pinnade benen på rätt bra. Snittfarten blev tillslut 5:12min/km ändå. Det känns i benen idag att det blev tre halvsnabba pass om totalt 28km det senaste dygnet. Kan man räkna det som ett långpass?

Väl hemma var det bara att kasta sig in i duschen och byta om till ett fotbollsmöte. Den stora frågan var om vi ska fortsätta med laget eller lägga ner det. Eftersom ett antal killar vill sluta eller gå till det stora elaka grannlaget. Vi kommer väl fortsätta under hösten och vintern för att se om vi har ett lag inför nästa säsong. I hope so!

Idag är mina tankar i Nyköping. Hoppas allt blir bra igen.

10 svar till “Hemvägen

 1. Du kör hårt nu, Masse. Var lyhörd på kroppens signaler. Jag sprang till och från jobbet under busstrejkveckan och jag kände att det slet för mycket på kroppen och jag fick känningar både här och där. Vore synd att få ont när ÅM är så nära.

 2. Jag tror att du har bra volym nu, Masse. Börja trappa ner och kör tapering nu, mindre än två veckor innan ÅM är mitt förslag. Jag är nästan lite nervös å era vägnar, jag önskar jag kunde springa maran med er. Också 🙂

 3. Jag är sjukt lyhörd. Jag kör lite kvalité i denna vecka (kortbacke och kortintervall) och 15 lugna km på söndag. Nästa vecka vecka är det en kortbacke på tisdagen och en lugn 8 på måndagen.

 4. Du har en mycket bra plan där, jag tror på den 🙂

 5. Jag tror att det är ett vinnande koncept. Vi får se om jag blir tvungen att lägga fredagens kortbacke på lördagen istället.

 6. Tror också på ditt upplägg – det verkar som du pumpar både den mentala biten och benen i alla dina pass just nu!
  hejahejaheja.

 7. Jag är sjukt taggad för att springa. Vill göra det nu…

 8. Jag instämmer. Men bara om du tar det varligt och låter benen vara pigga!

 9. Härligt att läsa om dina pass, dom genomsyras av löparglädje och pigga starka ben.

 10. Det är riktigt roligt… Men jag tror jag kommer att omarbeta min planering. Vi får se hur det artar sig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s