Lördagsmys

Morgonen börjar med att jag tassar upp och drar på mig löparkläderna. Långa tajts, linnéajacka och linnéabuff. Med en Ipod i öronen springer jag bort längs Magelungsvägen. I Fagersjö tar jag promenadstråket längs med vattnet bort till träbron över till Farstanäs. Följer vägen upp mot Ågestavägen och följer den bort mot Huddinge för att springa hem över Rågsved. En tur som inte alls var planerad men som blev så lyckad. Det var fantastiskt skönt ute och kilometrarna flöt på. Till slut blev det 13,6km, i 5:22-fart.

När jag kom hem duschade jag snabbt och gick till affären och köpte frukostbröd för att väcka min älskling med frukost på sängen.

Efter frukosten gick vi upp och klädde på oss ordentligt och åkte ut till Hellas för ene promenad runt 5km-spåret. Det var många löpare som vi mötte eller blev omsprungna av. Men bara en var kvinna. Vad gör alla tjejer? Jag vet ju att ni springer, men är det otryggheten i spåret som hindrar er? Det är ju hemskt. Ingen ska behöva vara rädd i skogen.

Efter rundan gick vi till Storstugan (restaurangen) för en kopp varm choklad. En riktigt mysig restaurang med klar fjällstugekänsla. Perfekt ställe för en fest för ett 70-tal personer. Ett 40-årskalas eller ett bröllop kanske. Eller varför inte bara en vanlig fest?

Imorgon är det dags för TSM-träning igen. That will be fun!

5 svar till “Lördagsmys

  1. Jaha – så ni ska gifta er när du fyller 40?! Kul! Vet Görel om det?

    Halsont hindrar mig idag 😦 Jag hoppas att sömn och rejäla mängder 15-årig rom ska bota…

  2. Men det är alldeles för långt dit! Så länge vill jag inte vänta…

  3. Det är närmare än du tror 😉

  4. Shit, vilken skön dag. Och om den även inkluderade en god middag och tillhörande vin, så måste jag säga att du precis haft den perfekta dagen;)

  5. Mmmm…. med en underbar kantarellsoppa. Men vinet fick vara. Det är ju träning i morgon bitti.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s