Croissantfrestelse

Det har varit frukostseminarium på mitt jobb idag. Ca 40 kunder och blivande kunder kom hit och åt frukost och fick lite utbildning. Till frukost bjöds det på smörgåsar och croissanter bland annat. Ingen åt croissanter! Vilket medfört att det finns ett stort överskott av croissanter på köksbordet. Jag älskar croissanter! Men jag är dessutom inne i en viktminskningsperiod och ska definitvit INTE svulla croissanter… Jag har bara ätit en… 

Men jag hör ett mummel från köket av halvmåneformade godsaker som ligger och ropar på mig… Som doa-kör i croissanterna locksånger sjunger vetelängder… Men jag ska vara stark idag. Det har jag bestämt mig för.

Ikväll kommer jag att springa en sväng. Det blir nog lite löpskolning också. Allt för att rycka i snedstegsutmaningens topp. Passet ikväll kommer nog eventuellt att vara av kvalitetskaraktär. Jag känner för att köra backpass… Jag hoppas att de har lagat gatubelysningen på vägen upp mot högdalstoppen. Annars får jag antingen köra passet i mörker eller så får jag hitta en annan backe… We’ll see what I will do?

14 svar till “Croissantfrestelse

 1. Görel-älsklingen

  Älskling jag vet hur stor frestelsan är – vilket bevis på karaktär!!!!
  Jag är jättestolt över dig darl *puss* 🙂

 2. Görel-älsklingen

  Nej en stor blöt *KYSS* är du värd 😀

 3. mmm… Det får ett rejält hångel när jag kommer hem! 🙂

  (Snart säger väl någon ”get a room”)

 4. Görel-älsklingen

  På en helt vanlig onsdag!!!! Cannot wait 😀

 5. Japp! Idag slår vi på stort 🙂

 6. Get a room!!

 7. En stark karaktär skall belönas!
  🙂

 8. Får jag fråga hur du äter ungefär när du är i din ”viktminskningsperiod”. Jag är också där, men jag kallar det för ”renovering”. 😉

 9. Näe Masse, jag som är hungrig och godissugen!!! Satt precis och funderade på om jag skulle ta och knapra på nåt nyttigt, men nu vill jag ju ha små halvmånar…

  Klart svagare karaktär än dig märker jag 😉

 10. Johan: Hur var det? När egypterna bygde pyramiderna så bygde vi karaktär?

  River: Renovering kräver nästan att man haft bra figur tidigare. Det har jag ALDRIG haft. Jag äter så lite onyttigt som möjligt och så mycket nyttigt som möjligt.

  Mialena: Jag är hemst lessen att jag frestade dig… Eller, nej, det är jag egentligen inte. 🙂

 11. Ingen fara 🙂 De hade ändå inga i affären på hörnet!
  Men de hade små bullar med chokladbitar i, mmmm…..

 12. Åh, frukostseminarier med croissanter… såna blir jag aldrig bjuden på. Bara såna med fullkornsfrallor. Jag måste byta bransch!

 13. Det tycker jag du ska göra… Eller anordna ett själv, med croissanter…

 14. Vet hur det är… Förra veckan så fick jag en stor chokladask av en schweizisk leverantör. Bra choklad, god choklad. Ta med den hem, nej, maken ska ju ner i vikt. Så jag ställde den i köket, och nu verkar det som om mina kollegor helt plötsligt blivit hälsosamma, så asken står där och tittar på mig varje dag… och jag tittar tillbaka. Vi har helt enkelt ett ställningskrig. Ungefär som du och dina crossianter;)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s