Mats Stelvad

OM jag skulle byta efternamn idag skulle det passa riktigt bra att överge Karlsson till förmån för Stelvad. Det är lite indianskt namnparadigm över det hela… Man får namn efter personliga egenskaper. Och då är det ganska många som gissat sig till att jag idag känner en liten stelhet i mina vader.

Passet igår var rejält lyckat rent egomässigt. Men kroppsligt står det en del att önska. Det var alldeles för höga laktatnivåer och ansträngningen i benen känns en del och jag skrattar mig lycklig att jag slipper att springa idag.

Imorgon är det inplanerad den återkommande testpasset med 5*800m med ståvila emellan. Jag gjorde någon sån långintervall förra året på Årsta IP. Det skulle vara trevligt att få se hur det känns imorgon. Men vi får se hur det blir med den saken. Det är födelsedagsfirande för Teodor, som bli fjortis imorgon. Dessutom är det basketmatch i Farstahallen. Farligt nära Farsta IP. Men det är möjligt att jag får ställa in passet… Det enda luckan i schemat blir på kvällen, men då är det rejält mörkt på Farsta IP. Dessutom är det långpass med TSM på söndagmorgon. And I want to be fit for fight!

4 svar till “Mats Stelvad

  1. trevlig helg, käre bror, och hälsa födelsedagsbarnet från oss i v-tuna!

  2. Tack kära syster… Jag hälsar!

  3. Blire nån lista rå?

  4. Just det. Det har jag glömt. Kommer snart!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s